fredag 22 augusti 2008

080822 Biberwier/Fernstein - Landeck 50 km Ack 466 km

Vi bestämde oss igår efter de dåliga grusvägarna uppför branterna, att vi skulle ta bussen över Fernpass. Vi har hört och läst att cykelvägen är i mycket dåligt skick och att bilvägen är fruktansvärt smal och hårt trafikerad så inget av dessa alternativ kändes som något vi ville utsätta oss för.

Bussen körde oss från Biberwier till Fernstein på andra sidan. Chauffören bekräftade det vi hört så det kändes som rätt beslut. Från Fernstein rullade vi lätt utför hela tiden ned till floden Inn i staden Imst. Det kändes litet snöpligt att tappa alla höjdmeter vi kämpat så för igår, men det var ändå skönt att få litet lättare körning idag.
Från Imst följde vi floden Inn uppströms till Landeck på mycket trevliga, snirkliga och lättcyklade vägar. I Landeck tog vi in på ett pensionat, som ligger på sluttningen ovanför stan. Vi fick en härlig utsikt från vår balkong. Vi ska stanna två nätter för i morgon ska vi ha vår första vilodag - det ska bli både skönt och konstigt att inte få cykla. Några km ska vi nog skrapa ihop i alla fall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar