lördag 8 augusti 2009

Senaste "leksaken"


Lördag 8 augusti tog vi bilen till nord-Uppland och Ängskär vid östkusten. Vi ville ta en test-tur med vår nyinköpta Action-cam för att testa kvaliteten och hur det fungerar att filma in action!
Vi cyklade från Ängskär mot Skärplinge och vidare mot Fagerviken, som ligger på västra sidan, vid kusten. Solen sken från en klarblå himmel, men vägen till Skärplinge var rak och tråkig. Sen blev det dock mycket bättre.
I Fagerviken åt vi vår medhavda lunch och sen bar det av mot Hållnäs och Hjälmunge där vi gjorde ett fikastop innan vi vek söderut mot Vavd och åter till Ängskär.
Vi pumpade på ordentligt den sista milen för att riktigt ta ut allt vi hade och väl framme var vi riktigt svettiga och sugna på att ta ett dopp i havet från klipporna! Vattnet visade sig vara iskallt! Det ilade i fötterna, men vi kom i till slut, inspirerade av två glada pojkar i 10-12 års åldern, som hoppade i flera gånger.
Dagens runda blev 55 km. Kameran fungerade fint och det blev förvånandsvärt bra kvalitet, förutom ljudet, med tanke på det låga priset, en dryg tusenlapp! Vi testade filma på olika sätt, bla från hjämlen på Eva! Men vi får nog slipa på tekniken litet mer. Det gäller att ha huvudet i rätt vinkel... så det inte bara blir asfalt eller himmel :-)

2 kommentarer:

  1. Nu har jag äntligen kollat in er blogg. Jag ska försöka hålla lite bättre koll på er via bloggen på årets trip. Kramkram Sofia

    SvaraRadera
  2. Och inte kom Ni förbi på fika :( när Ni har rört er i våra trakter//Elisabeth

    SvaraRadera