onsdag 2 september 2009

Mål i sikte!Idag har vi kommit ner och så nära Nice att vi t.o.m. kunde se Medelhavet när vi varit högt uppe!

Cyklingen idag har gått genom en dalgång med väg genom jordbrukslandskap. Vi har bla passerat den lilla trevliga byn Gréolière och den fina men litet väl exploaterade byn Gourdon som ligger högt med fantastisk utsikt ner mot Medelhavet.

I morgon räknar vi med att vara framme i Nice.

4 kommentarer:

 1. Lätt avundsjuk på de fina vyerna och den blåa himlen. Fast på söndag bär det iväg till Kroatien. Ta det lungt och ha två härliga dagar i Nice. Kram Elisabeth

  SvaraRadera
 2. Hej på er, känns det lite vemodigt nu när ni närmar er målgång i Nice? Vi börjar nu känna kretavärmen komma smygande. På lördag bär det som bekant iväg. Jag har spelat golf idag igen och det blev en hcp. sänkning. Det har blivit 4 18-hålare på en vecka så det känns lite trist att avbryta en vecka nu när det funkar bra.
  Vi får ta en Romareunion och titta på bilderna som ni skrev.
  Ha det gott och röj rejält i 2 hela dygn i Nice, det har ni förtjänat efter er cykeltur.
  /Micke med fam.

  SvaraRadera
 3. Elisabeth, ja vi har haft det toppen hela tiden och vädret har varit kanon! Hoppas ni får det bra i Kroatien också och så får vi ses när vi båda är hemma igen! //Eva

  SvaraRadera
 4. Micke, det är med blandade känslor förstås, både att ha kommit i "mål" och semestern börjar ta slut. Vi hade gärnat fortsatt cykla efter några dagars vila i Nice.

  SvaraRadera