tisdag 16 juni 2009

Snart semester

Semestern närmar sig!
Vi har endast kört några hårdare motionsrunder sedan Sigtuna. Det har blivit fyra rundor med distanser mellan 25 och 40 km. Vädret har inte lockat till några längre turer så vi har istället satsat på att köra i ett hårdare tempo utan några andra stopp än korta vattenstopp. Trots det ogynsamma vädret så har vi hittills i år ändå kommit upp i 66 mil, vilket är mer än vad vi hade förra året vid samma tid.


Till midsommar åker vi till Åland för två veckors semester och hoppas på bra väder så att vi kan cykla några lite längre turer. I år vill vi gärna "bryta" lite ny mark på Åland, men det finns inte många vägsnuttar kvar som vi inte har cyklat. Vi ska försöka köra turen via cykelfärjan till Skarpnåtö, som vi missade förra året. Sen har vi ju några favoritrundor, som vi gärna cyklar igen.


Senare i sommar har vi också planer på att åka upp till dalarna och cykla Siljan runt. Det får bli någon helg i juli eller augusti, om vädret ser ut att bli bra. Det är ca 17 mil runt Siljan och Orsasjön så det blir till att köra hårt för att hinna det på två dagar.

1 kommentar:

  1. Jösses, kallar ni detta för semester...! Pust!

    Tack och lov för att jag får vara på jobbet istället! ;-)

    /Maria

    SvaraRadera