torsdag 29 juli 2010

Change of plans!

Efter mycket velande fram och tillbaka har vi ändrat planerna igen!

Vår ursprungliga plan var att flyga hem från Newcastle, men den planen sprack på en gång då vi inte skulle få med oss våra cyklar på flyget. Vi bokade om hemresan till Edinburgh, men då detta förlängde turen med ca 30 mil (totalt 100 mil) och vi bara har 2 veckor på oss så har det kännts som litet väl långt.

I helgen fick Eva i stället för sig att vi inte alls ska cykla C2C, utan cykla norrut från Glasgow till Loch Ness och sedan söderut ner mot Edinburgh. Det blir med andra ord en ren Skottlands-tur och den blir kortare och mer hanterbar. I och med att vi drar norrut mot Highlands så lär det bli rätt jobbig cykling ändå, upp och ner för bergen - det gillar ju vi :-)

I år har vi inte förberett oss lika väl som tidigare. Vi har bara kommit upp i ca 50 mil på cykel mot 150 mil övriga år. På något konstigt sätt har vi inte haft samma lust och driv att cykla som tidigare år. Vi vet inte vad det beror på, men vi tränar ju annat också så det ska nog gå bra ändå.

Vi har beräknat distansen till ca 60-70 mil så vi räknar med att kunna besöka ett och annat whiskeydestilleri och gammalt slott på vägen. Det kryllar ju av dem!

Scotland, here we come!

2 kommentarer:

  1. Mer dryck, mindre cykel...min melodi precis. Ha det bäst!

    SvaraRadera
  2. Jepp, det blir till att ha en flaska Single Malt i vätskehållaren :-)

    SvaraRadera